Over

Ik hou veel van bloemen, de natuur en het werken in de tuin. Het allermooiste vind ik rozen, die verwerk ik dan ook veel in mijn sieraden. Ook de naam van de website heeft hiermee te maken, CosaRosa, wat betekent "een dingetje met rozen". Ik werk ook graag met natuurlijke materialen zoals half edelstenen, omdat die steeds weer net iets anders van vorm en kleur zijn. Hierdoor zijn mijn sieraden niet strak, maar eerder met wat ongelijke en organische vormen.

Ik maak al lange tijd sieraden, maar vooral in opdracht of als cadeau voor vriendinnen. Ik heb er veel plezier in om mooie dingen voor andere mensen te maken. Alle sieraden zijn met de hand gemaakt en uniek.

Marieke Reuvekamp

 

Waar je mijn sieraden kunt vinden

Mijn sieraden maak ik thuis. Via de website kun je een selectie van mijn sieraden online bekijken, bestellen kan via de mail. Een deel van mijn collectie kun je bezichtigen en kopen bij Mimi in Amsterdam (Oude Leliestraat 1).

Meer weten?

Als je meer wilt weten over de sieraden, extra foto's wilt of een vraag hebt kun je mailen naar info@cosarosa.nl. Ook voor bestellingen mail je naar dit zelfde adres.

Verzenden

Als je besluit om iets te kopen dan word het sieraad mooi verpakt en verstuurd per post. Dit kost €2,95.

In het kort

Voor bestellingen, vragen of foto's mail naar: info@cosarosa.nl

Verzendkosten: €2,95.